SME Meet & Mingle

2011-03-18

Den 16 mars anordnades SME Meet & Mingle vid Rudbecklaboratoriet i Uppsala, där forskare vid Uppsala universitet och representater från några små och medelstora företag presenterade sin verksamhet.

Ett femtiotal åhörare fick höra korta presentationer från företagen Kancera AB, Beactica AB och Akinion Pharmaceuticals AB. Från universitetet medverkade Angelica Loskog och Lena Claesson-Welsh, institutionen för immunologi, genetik och patologi, Lars Påhlman, institutionen för kirurgiska vetenskaper, Vladimir Tolmachev, institutionen för radiologi, onkologi och strålningsvetenskap, samt Mats Larhed, institutionen för läkemedelskemi. Presentationerna följdes av mingel då deltagarna hade möjlighet att ställa frågor och knyta kontakter.

Referat från mötet